ЗАЙЦІВСЬКА ГРОМАДА: ПОЛІТ НАД СТЕПОМ

ЗАЙЦІВСЬКА ГРОМАДА: ПОЛІТ НАД СТЕПОМ

Зайцівська об’єднана громада – одна з найбільш привабливих на території Синельниківського району. місцевий туризм має глибоке коріння. І нині гостей селища чекають:

1. Аеродром європейського рівня, який пропонує стрибки з парашутами, ознайомчі польоти на  легких літаках, школу пілотів. Вже кілька років на базі аеродрому проходять яскраві свята й фестивалі.  Детальніше про послуги, що надає аеродром, можна ознайомитися на сайті http://avia-soyuz.com.ua/

2. Страусина ферма ПрАТ «Агро-Союз» має статус племінного заводу з розведення чорних африканських страусів. Зараз на підприємстві налічується близько 1,2 тисячі голів.

3. Меморіал жертвам Голокосту, присвячений увічненню пам’яті жертв нацистського геноциду єврейського народу. У воєнні роки в селі Кислянка знаходився концтабір, де мирні жителі, які не встигли втекти, були вимушені в каменоломнях села добувати щебінь для будівництва німецького військового аеропорту. У 1943 році фашисти розстріляли тих, хто залишився в живих, їх було близько тисячі, і серед них більшість була євреями.

 

Місця
3
км
33
В дорозі
1г 25хв

Інші маршрути