ПОКРОВ - МІСТО, ДЕ ВИПОВНЮЮТЬСЯ МРІЇ

ПОКРОВ - МІСТО, ДЕ ВИПОВНЮЮТЬСЯ МРІЇ

Покров – дивовижне місто на мапі України. В ньому органічно поєдналися славетні  козацькі традиції та сучасні європейські погляди. Покров змінюється, з кожним днем стає ще красивішим і сучаснішим. Вечорами все місто висвітлюється чисельними ліхтарями, кольоровим розмаїттям  зустрічає музичний фонтан.

1. Парк ім. Бориса Мозолевського – візитівка міста. Він носить ім’я видатного археолога, який прославив місто на увесь світ, знайшовши в одному зі скіфських курганів знамениту пектораль. Нині  це сучасний центр дозвілля тисяч людей. На 8,5 гектарах розмістилися дитячий і спортивний майданчики, роледром, яскраві квітники. Голова прикраса парку – світло-музичний фонтан.

2. Площа Івана Сірка – головна площа міста. Її території досить щоб люди не просто могли тут проводити вільний час катаючись на роликах і велосипедах, а й для проведення масових міських заходів.

3. Народний історико-краєзнавчий музей ім. М. А. Занудька. Про нього осередок знають, його прагнуть відвідати не лише земляки, хто приїздить до рідного міста, а й мешканці з різних куточків України, серед яких краєзнавці та науковці – далекого зарубіжжя. Заклад поповнюється новими експонатами, він цікавий людям – ніколи не буває порожнім. Музей залишається центром культурного життя та історичною скарбницею міста.

4. Садиба козака Миколи – гостинний двір родини Касьянових. Тут вас познайомлять з іпотерапією – напрямком, котрий лікує й відновлює сили, бо спілкування з кіньми – то особлива психоемоційна реабілітація, смачно нагодують і розкажуть і покажуть, яким було цікаве козацьке життя.

 

 

Місця
4
км
9.3
В дорозі
0г 40хв

Інші маршрути